Kerítések – Korlátok építése tervezése

Ön itt áll:://Kerítések – Korlátok építése tervezése
Kerítések – Korlátok építése tervezése 2022-11-25T11:41:30+00:00

A kerítések és korlátok minden épület alapvető tartozékai, nem hiányozhatnak sem a társas-, sem a családi házakról, de a középületek és az ipari létesítmények is elképzelhetetlenek nélkülük. Ha Önnek is szüksége lenne rájuk, forduljon bizalommal hozzánk, és rendelje meg új kerítését, vagy korlátját egyedi igényei alapján!

Kapcsolatfelvétel

Akár új ház építéséről van szó, akár egy régi felújításáról, a korlátokra több helyen is szükség lehet. Egy erkély, vagy terasz körbekerítése és biztonságossá tétele elképzelhetetlen egy kiváló minőségű, stabil és tartós korlát nélkül, de a lépcsőknél is nélkülözhetetlenek, hiszen nélkülük megnő a balesetek veszélye. A kerítések szerepét pedig nem kell ecsetelni, hiszen a telekhatárok kijelölése és az illetéktelenek ingatlanon kívül tartása egyértelmű bárki számára, emellett az ingatlan értékét is emeli egy jól megválasztott kerítés.

Ha szüksége lenne kerítésekre, illetve korlátokra, forduljon hozzánk bizalommal, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Építkezik? Felújít? A kerítés építésről se feledkezzen meg!

kerítés építés

A kerítés fontos szerepet tölt be az ingatlan biztonságában és megjelenésében. A kerítés építést mindenképp bízza profi szakemberre, forduljon hozzánk!

Építkezés vagy házfelújítás során érdemes nem “csak” az ingatlan belsejével foglalkozni, hanem egyúttal elvégezni a külső munkákat is, mint például a kerítés építés. A kerítés egyrészt az ingatlan legelső védelmi vonala lesz, másrészt viszont esztétikailag is fontos szerepet tölt be.

Nézzük egy picit bővebben, mit ír a törvény a kerítés építésről!

A kerítés legnagyobb magasságát a helyi építési szabályzat állapíthatja meg. Lényeges, hogy teljes egészében a saját telken kell állnia, ettől csak kivételes esetben lehet eltérni. A kapu közterületre nem nyílhat, csak befelé. Közterület használatát veszélyeztető megoldást (pl. szögesdrótot) csak a gyalogjáró szintje felett legalább 2,00 m magasságban és a kerítés belső oldalán szabad alkalmazni.

Fontos tudni, hogy helyi rendeletekben szigorúbban szabályozhatják a kerítés magasságát vagy akár a lábazat magasságát. A kerítés alapanyagát tekintve lehet fa, élő sövény, kovácsoltvas, drót és fém, szerencsére számtalanféle lehetőség van.

A választásnál azonban érdemes arra is figyelni, hogy a szerkezet illeszkedjen a környezetébe, nem szerencsés, ha nagyon elütő. Falusi környezetbe, egy tanyasi házhoz például általában nem illik a fém kerítés, ugyanakkor egy modern stílusú épület meg éppen a fa kerítéssel nem mutat jól.

Ha a kerítés építést fontolgatja, mindenképp érdemes cégünk tapasztalt szakembereink véleményét kérnie, hiszen ők tisztában vannak a lehetőségekkel, meg tudják mondani, hogy megvalósítható-e az Ön elképzelése, de szükség esetén egyedi ötletekkel is tudnak segíteni. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a tervezéstől a kivitelezésig, így Önnek csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Kapcsolatfelvétel
Árajánlatkérés

Egyedi korlát tervezése az Ön igényeihez!

Egyedi korlát tervezés

Egyedi korlát tervezése, minőségi fémipari munkák megrendelésre! Az új korlát beltérre vagy kültérre is készülhet az Ön kívánságai alapján!

A korlátok lehetnek szabvány alapján készült kiegészítők vagy pedig teljesen egyedi megrendeléshez is tervezhetik őket. Ha az utóbbi lehetőség érdekli, akkor nálunk jó helyen jár, mert mi el tudjuk készíteni az új korlátokat Önnek! Az egyedi korlát tervezése egy teljes körű szolgáltatást jelent, aminek az a célja, hogy az ügyfél maximálisan elégedett legyen a beépített kapaszkodóval.

Az egyedi korlát tervezése egy kicsit több munkával jár és sokrétűbb munkát követel meg a kivitelező cégtől, mint egy szabványos és nagy darabszámban legyártott korlát kivitelezése. Minden a kommunikációval kezdődik, hiszen tisztázni kell azokat a részleteket, amik majd körvonalazzák az egyedi korlát terveit.

Az egyedi korlát tervezése megköveteli a helyszíni felmérést is, annak érdekében, hogy a tervekben már pontos méretek és konkrét anyagszükséglet szerepeljen. Az ügyfélnek lehet beleszólása abba, hogy milyen alapanyagot használjunk, de általában kiváló minőségű, rozsdamentes fémkorlátokat gyártunk. A korlát stílusa, formája, beépítésének a részletei a leendő tulajdonos ízlését és igényeit tükrözik. A cél az, hogy esztétikus és biztonságosan rögzített egyedi korlátot tervezzünk és gyártsunk. A korlátnak az ingatlanhoz is igazodnia kell, beltéren és kültéren egyaránt. Az egyedi korlát tervezése és gyártása nem vesz sokkal több időt igénybe, mint a kész korlátok megrendelése.

Forduljon bizalommal a fémipari megbízásokat vállaló cégünkhöz, ha építkezik, felújít vagy éppen korszerűsíteni szeretné az ingatlanát! A fémszerkezetek kivitelezése mellett kerítések és korlátok tervezésével és gyártásával is foglalkozunk. A megrendelőnek lehetősége van eldönteni, hogy milyen fémkorlátot szeretne rendelni, az ingatlan jellemzői és a személyes döntések alapján. A mi segítségünkkel határidőre elkészül az új korlát! Kérje személyre szabott árajánlatunkat a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Kapcsolatfelvétel
Árajánlatkérés
phone
Telefon: 06 20 984 0246
06 20 347 2144
Elérhetőségek
arrow