Amennyiben fémipari munkákhoz keres olyan szakembereket, akik nem csak minőségi, de gyors és kedvező árú szolgáltatásokat kínálnak, akkor forduljon bizalommal a Svéger-Fém Kft.-hez! Több évtizednyi tapasztalattal a hátunk mögött magabiztosan állíthatjuk, hogy nálunk minden fémipari megrendelése a lehető legkiválóbb minőségben, a legrövidebb határidővel és a legoptimálisabb áron készül el!

Tudjuk, hogy a fenti három szempont fontos az ügyfeleinknek, ezért arra törekszünk, hogy minden elvárásnak megfeleljünk. Munkatársaink tudásának, tapasztalatának és ügyfélbarát hozzáállásának köszönhetően a tőlünk megrendelt fémipari munkák elvégzésére soha nem érkezett panasz, és azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon! Ha Ön is elégedett ügyfeleink közé szeretne tartozni, akkor csak keressen meg bennünket, a többit ránk bízhatja!

Az alábbi elérhetőségeinken felteheti kérdéseit, és leadhatja megrendeléseit fémipari munkák, karosszériajavítás, csarnoképítés, vagy kerítések, kapuk készítésének elvégzésére! Várjuk hívását!

Név: Svéger-fém Kft.

Telefonszám: 06 20 984 0246

Telefonszám: 06 20 347 2144

Email: svegerfem@gmail.com

Cím : 2330 Dunaharaszti, Orgona utca 16.